buffels

Sustainability


Duurzaamheid is voor ons geen verkooppraatje, het is de reden waarom wij zijn gestart in 2012. Event catering kende destijds géén kwalitatief & verantwoord aanbod. Daar wilden wij verandering in brengen. Wars van het woord duurzaam als marketing instrument, zit deze term sinds de dag dat we gestart zijn in ons DNA.
  • Carousel_1.1
  • Carousel_1.2
  • Carousel_1.3


mozzarella

Zo produceren wij eigen mozzarella van Nederlandse koeien.
1. Omdat het tof is
2. Omdat het kwalitatief beter is dan geïmporteerde mozzarella uit Italië.
Vandaag maken = morgen eten
3. Géén transportkosten vanuit Italië

natuurwijn

Wij schenken énkel natuurwijnen, daarbij is in de wijngaard niets toegevoegd, niets weg gelaten.Een super ‘clean’ product.

koffiedik kijken

Onze dagelijkse reststromen daar maken wij zover als mogelijk andere producten van in het kader van het streven naar een circulaire economie. Zo kijken we naar ons koffiedik.Op basis hiervan worden oesterzwammen op kweek gezet en worden deze weer als topping gebruikt voor onze pizza.

limonades

Wij hebben de grote frisdrankmerken de deur gewezen en produceren al onze frisdranken zelf. Bij voorkeur serveren we deze dan ook op uw event.

Superuse foodstations

De helft van onze outlets is gemaakt van geryclede vuilniszakken met de looks van een decadent marmer.

Hyperlokale keuken

Wij combineren de klassieke italiaanse keuken en stoppen deze in een nieuw jasje. De Italiaanse keuken is van oorsprong lokaal met alles wat voorhanden is. Wij proberen deze visie door te trekken en zoveel mogelijk lokale producten te gebruiken. Dit voorkomt veel onnodig transport vanuit Italië, zorgt voor dagverse producten en eist het gebruik van waste-producten.
  • Carousel_2.1
  • Carousel_2.2
  • Carousel_2.3
Restaurant
Achterklooster 1, Rotterdam
Tel. restaurant +31 6 451 461 27
info@oldscuola.nl

Vacatures
Kom ons team versterken

© 2019 all rights reserved Old Scuola
van der Stel Services