buffels
SUSTAINABILITY

Duurzaam moet je niet roepen, dat moet je doen. Dat was de start van Old Scuola in 2012: kwalitatief en duurzaam verantwoorde evenementcatering – een aanbod dat er destijds nog niet was. Dit motto was, is en blijft het DNA van het bedrijf. Old Scuola zoekt altijd naar mogelijkheden voor een circulaire economie in het bedrijf. Old Scuola staat voor de klassieke Italiaanse keuken in een nieuw jasje. De pizza’s zijn gebaseerd op de Napolitaanse style. Een lichte, fluffy crust, verse, pure ingrediënten en geen onnodige additieven. Old Scuola werkt met lokale leveranciers die de beste kwaliteit leveren. Het liefst uit de buurt, als het moet uit Italië. De Buffelmozerella en Fior di Latte worden volgens eigen receptuur lokaal geproduceerd. Weten waar je eten vandaan komt zorgt voor controle over wat je doet en voor exact het smaakpalet waar Old Scuola voor staat.

  • Carousel_1.1
  • Carousel_1.2
  • Carousel_1.3

Mozzarella

Wij produceren eigen mozzarella van Nederlandse buffels en koeien, waarom?
1. Omdat het tof is.
2. Omdat het kwalitatief beter is dan geïmporteerde mozzarella uit Italië.
Vandaag maken = morgen eten
3. Géén transportkosten vanuit Italië.

Natuurwijn

Wij schenken énkel natuurwijnen, daarbij is in de wijngaard niets toegevoegd, niets weggelaten. Een super ‘clean’ product.

Koffiedik kijken

Van onze dagelijkse reststromen maken wij zo veel mogelijk andere producten. Hiermee streven we naar een circulaire economie. Zo kijken we naar ons koffiedik. Op basis hiervan worden oesterzwammen op kweek gezet en worden deze weer als topping gebruikt voor onze pizza.

Limonades

Wij hebben de grote frisdrankmerken de deur gewezen en produceren al onze frisdranken zelf. Bij voorkeur serveren we deze dan ook op uw event.

Superuse foodstations

De helft van onze outlets is gemaakt van geryclede vuilniszakken met de looks van decadent marmer.

Hyperlokale keuken

Wij combineren de klassieke Italiaanse keuken en stoppen deze in een nieuw jasje. De Italiaanse keuken is van oorsprong lokaal met alles wat voorhanden is. Wij proberen deze visie door te trekken en zoveel mogelijk lokale producten te gebruiken. Dit voorkomt veel onnodig transport vanuit Italië, zorgt voor dagverse producten en eist het gebruik van waste-producten.
  • Carousel_2.1
  • Carousel_2.2
  • Carousel_2.3
Office
Melbournestraat 61, Rotterdam
Tel. catering & events +31 6 411 229 83
info@oldscuola.nl

Vacatures
Kom ons team versterken

© 2019 all rights reserved Old Scuola
van der Stel Services