mushrooms

Sustainability


Duurzaamheid is voor Old Scuola geen verkooppraatje. Het is zelfs dé reden waarom Old Scuola startte in 2012. Eventcatering kende destijds geen kwalitatief en duurzaam verantwoord aanbod. Daar wilden de oprichters verandering in brengen. Zij zijn wars van het woord duurzaam als marketing instrument. Duurzaamheid zit Old Scuola in het DNA.
  • Carousel_1.1
  • Carousel_1.2
  • Carousel_1.3


Mozzarella

Old Scuola produceert eigen mozzarella, van de melk van Nederlandse koeien. Waarom?
1. Omdat het kwalitatief beter is dan geïmporteerde mozzarella uit Italië
2. Vandaag maken = morgen eten
3. Géén transportkosten vanuit Italië
4. Omdat het tof is!

Natuurwijn

Old Scuola schenkt alleen natuurwijnen. Van wijngaard tot wijn – daar is niets aan toegevoegd en niets aan weggelaten. Een super‘clean’ product.

Koffiedik kijken

Van de dagelijkse reststromen maakt Old Scuola zoveel mogelijk andere producten. Dit draagt bij aan een circulaire economie. Zo vormt het koffiedik bijvoorbeeld de basis voor de kweek van oesterzwammen, die gebruikt worden als topping voor de pizza’s.

Limonades

Old Scuola wees de grote frisdrankmerken de deur. Alle frisdranken komen uit eigen keuken: duurzaam, verfrissend, verrassend lekker. Old Scuola schenkt dit bij voorkeur ook op uw evenement.

Superuse foodstations

Een deel van de outlets bij Old Scuola is gemaakt van geryclede vuilniszakken. Duurzaam hergebruik, met de looks van een decadent marmer!

Hyperlokale keuken

Old Scuola steekt de klassieke Italiaanse keuken in een nieuw jasje. De Italiaanse keuken is van oorsprong lokaal, met alles wat voorhanden is. Daarbij gebruikt Old Scuola zoveel mogelijk lokale producten. Dit voorkomt veel onnodig transport vanuit bijvoorbeeld Italië, helpt de lokale ondernemer en past bij het duurzame DNA. Het resultaat smaakt altijd naar meer!
  • Carousel_2.1
  • Carousel_2.2
Office
Melbournestraat 61, Rotterdam
Tel. catering & events +31 6 411 229 83
info@oldscuola.nl

Vacatures
Kom ons team versterken

© 2019 all rights reserved Old Scuola
van der Stel Services